Just nu 20% rabatt på smoking! Smoking specialister Fri rådgivning Handla med Klarna

HISTORIEN OM JOHNNY´S SUITS

"Sådan far, sådan son"

Resan började i tidig ålder när jag såg min far tillverka olika typer av kostymer genom att ta mått på sina kunder, för att sedan skräddarsy och att skapa en perfekt outfit. Genom att titta på min far varje dag efter skolan byggde detta ett stort intresse för mig, då jag såg hur nöjda kunderna var.

Mitt starka intresse ledde till att jag började arbeta på min fars butik där jag fick lära mig om olika tygger och att sy. Jag började gå ditt varje dag efter skolan och intresset fortsatte växa, jag kunde tillslut arbeta självständigt utan övervakning och detta blev min stora passion. ”Jag ville arbeta med kostymer”

I slutet av 2019 öppnade min jag en egen butik, där jag började designa en egen kollektion med olika typer av kostymer, smokings, frak etc..
Målet var självklart, att designa plagg som är tillgängliga åt alla i schysta prisklasser med fokus på hög kvalitét. JohnnySuits har blivit ett etablerat varumärke där jag hjälper flera individer att hitta den perfekta outfiten åt sina festligheter och vardagliga arbeten, tillväxten av varumärket har möjlliggjort att jag idag kunnat växa mig in till Södertälje centrum attraktivaste punkt.

Vi använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.