Just nu 20% rabatt på smoking! Smoking specialister Fri rådgivning Handla med Klarna

VEM VI SÖKER

Vi söker dig som brinner för kundservice och har ett starkt intresse för att få kunder att känna sig fina och bekväma i kostymer och smokings.
Det kräver inga större erfareneheter av skrädderi eller arbete med kostymer generellt men en passion för mode och skönhet brukar alltid vara i pluskanten! Vi ser gärna att du som söker dig till Johnny´s Suits pratar oförhindrat Svenska som Engelska, övriga språk är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!

EN DAG HOS OSS..

Dagen börjar med att sortera och göra en grundläggande inventering av våra olika kollektioner, göra fint i butiken och inledda dagens första morgonskaffe! Ta emot frågor och funderingar via samtal, men samtidigt besvara och välkommna gäster fysiskt i butiken. Med upplärning av hur man hanterar vår webbshop förväntas du kunna administrera retur & rådgivningsärenden i vårt CRM-system. Börja fundera hur vi når ut till en större publik genom att skapa marknadsförings material och analysera våra socialaplattformar.

ANSÖK HÄR

Var inte blyg, vi ser fram emot din ansökan!

Jag accepterar härmed att jag läst och förstått hantering av persondata Läs mer

Vi använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.