Just nu 20% rabatt på smoking! Smoking specialister Fri rådgivning Handla med Klarna

RETUR

Johnny Suits erbjuder inte fri frakt eller retur på beställningar, detta gäller även REA & kampanjvaror. Den främsta faktorn är för att vi fokuserar på att erbjuda kvalité helhetslösningar till förmånliga priser. Vid retunerad vara/varor får du alltid en bekräftelse per e-post efter att vi behandlat och återbetalat din retur. 

Om du vill utnyttja din ångerrätt ska du inom fjorton (14) dagar kontakta oss på info@johnnysuits.se, läs mer om hur du går tillväga med ångerrätt här. Har du frågor eller behöver hjälp ring oss på: : +46 73 561 61 65

ÖNSKAR DU ATT BYTA DIN PRODUKT?

Då kan du antingen 1. Returnera produkterna via ombud eller DHL Express och sedan lägga en ny beställning på www.johnnysuits.se.
2. Besöka vår butik och genomför bytet och det nya köpet direkt.

SÅ GÖR DU EN RETUR I BUTIK:

 • Skicka ett mail till oss på: info@johnnysuits.se med ämnesfältetÅngerrätt, för att ångerrätt ska kunnas behandlas behöver vi följande uppgifter: returorsak, ditt namn , efternamn , faktura nummer/ordernummer.
 • Ta med detta returformulär tillsammans med produkterna du vill returnera.
 • Lämna in din retur i vår butik.

SÅ GÖR DU EN RETUR VIA OMBUD ELLER DHL EXPRESS:

 • Fyll i returorsak samt returnerat antal som stämmer in på din retur.
  Skicka ett mail till oss på: info@johnnysuits.se med ämnesfältet: Ångerrätt, för att ångerrätt ska kunnas behandlas behöver vi följande uppgifter: returorsak, ditt namn , efternamn , faktura nummer/ordernummer.
 • Lägg varan/de varor du returnerar tillsammans med returformuläret i ett lämpligt paket. Om du återanvänder ett paket, vänligen ta bort tidigare fraktsedlar eller stryk över dem med en tjock markeringspenna.

 • Fäst en ny returfraktsedeln (adressetiketten) på det paket du vill returnera. Du skickar paketet till:
  Johnys suits ligger på Köpmangatan 20, 151 71 Södertälje. Ta paketet du vill returnera till närmaste ombud och be om att få hjälp med en returfraktsedel.
   
 • Du har rätt att ångra eller returnera din beställning utan att ange något skäl inom fjorton (14) dagar. Ångerfristen löper ut fjorton (14) dagar efter den dag då du eller någon tredje part som agerar för din räkning, dock inte transportföretaget, tar varan i fysisk besittning.

 • Du kan även utöva din ångerrätt genom att använda det standardformulär som finns att hämta på Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) och skicka den till oss via mejl på info@johnnysuits.se. 

 • Om du utövar ångerrätten kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig avseende de aktuella varorna. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål, dock senast fjorton (14) dagar från och med den dag då vi fick ditt meddelande om att du vill använda dig av ångerrätten. Du får alltid en bekräftelse per e-post efter att vi behandlat och återbetalat din retur. Vi reserverar oss dock rätten att vänta med genomförandet av återbetalningen tills vi fått tillbaka varorna från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varorna, och kommer genomföra återbetalningen så snart något av dessa alternativ inträffar. Vi kommer att använda samma betalningsmetod för återbetalningen som du själv har använt för den aktuella beställningen. En annan betalningsmetod för återbetalningen kan dock komma att användas såvida du godkänner en sådan ändring. Oavsett kommer en eventuell återbetalning via en annan betalningsmetod inte att medföra några extrakostnader för dig.

 • En förutsättning för fullständig återbetalning är att varan sänds tillbaka i samma skick som den var i vid det tillfälle du mottog leveransen. Har varan använts (annat än för att prova varan), skadats, tvättats, ändrats eller saknar lappar/ etiketter har vi enligt lag rätt att fakturera dig en avgift för varans värdeminskning.

 • Vi behandlar och återbetalar din retur inom 14 dagar från det att vi emottagit din retur. Du får alltid en bekräftelse per mail efter att vi behandlat och återbetalat din retur. Har du frågor kan du alltid kontakta kundservice för att få reda på mera info@johnnysuits.se

Retur formulär

Vi finns här för att besvara dina frågor eller funderingar, tveka inte på att skriva till oss.

Jag accepterar härmed att jag läst och förstått hantering av persondata Läs mer

Vi använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.