Just nu 20% rabatt på smoking! Smoking specialister Fri rådgivning Handla med Klarna

LEVERANS

Du har möjlighet att få dina varor levererade till en annan adress än den du är folkbokförd på genom att ändra adressen i kassan. 

Har du frågor gällande din order får du gärna kontakta kundservice via telefon +46 73 561 61 65 eller mejla till info@johnnysuits.se.

Varorna skickas samma vardag för beställningar lagda innan kl. 13:00 på vardagar. Vårt mål är att leverera dina varor inom en till tre (1-3) arbetsdagar efter att du lagt din beställning. Varorna levereras med PostNord och vi erbjuder fri frakt. Varorna kommer att skickas till det utlämningsställe som ligger närmast din valda adress.

Vi erbjuder även möjligheten att hämta ut dina varor i någon av följande butiker, välj då leveranssätt ”Utlämning i butik” i kassan.

Johnys suits – Köpmangatan 20, 151 71 Södertälje

Vi förbereder din beställning för att skickas till dig så snart som möjligt efter det datum du lagt beställningen. Efter du fått orderbekräftelsen kan du inte längre ändra eller annullera din order. Om du ångrar dig efter du fått orderbekräftelsen bör du därför vänta in och hämta ut ditt paket och skicka tillbaka det till oss enligt villkoren för ångerrätt.

Ditt paket ligger kvar på utlämningsstället i sju (7) dagar, därefter skickas paketet tillbaka till oss. För paket som inte hämtas ut tillkommer en administrativ avgift om trehundra kronor (300 SEK). Avgiften täcker kostnaderna administration.

Om du inte har fått din beställning till förväntat leveransdatum kan du kontakta Johnny suits kundservice via telefon +46 73 561 61 65eller mejla till info@johnnysuits.se.

Vi levererar varor till adresser i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Dessa villkor gäller för leverans av varor till adresser i Sverige. För att se villkoren för leverans till adresser utanför Sverige, vänligen kontakta oss.

LEVERANS – POSTNORD

Johnny suits erbjuder leverans till en kostnad av 150 SEK. Du får då din beställning hemlevererad inom 1-7 arbetsdagar, observera att vissa postnummer i glesbygd har förlängd leveranstid (+1 dag) för leverans.

Om speditören efter flera försök inte kan leverera paketet till dig skickas paketet tillbaka till oss. Då tillkommer en administrativ avgift om 300 SEK. Avgiften täcker kostnaderna för administration. Om du ångrar ditt köp efter du fått orderbekräftelsen ber vi dig att vänta, hämta ut ditt paket och sedan skicka tillbaka det till oss enligt villkoren för ångerrätt.

Vi använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.